dijous, 12 de juny de 2014

LA VISITA AL MUSEU MIRÓ. UN DIA GENIAL


Hola nens i nenes de la classe dels Bastoners. Ara us explicaré què vam fer el dia 6 de juny. Vam arribar a l'escola com un dia normal a les 9 del matí. Vam anar caminant,en metro i en autobús al museu Miró. Vam arribar molt cansats i amb molta calor.
Al museu Miró hi havien molts quadres i figures. Una d´aquelles figures que hi havia era la dona i l´ocell que vam anar a visitar a segon de primària. Vam anar a esmorzar a un parc que hi havia a prop de la parada de l'autobús. Quan vam acabar d´esmorzar, vam anar a jugar al parc.
Després, abans d´entrar al museu Miró, ens vam trobar a una noia que es deia Laura, com una nena de la meva classe. Vam estar molta estona fins l´hora de dinar.
Després de dinar vam tornar al museu Miró. La Laura ens va donar dos fulls: un full amb un edifici, museu o torre i l'altre full que era per posar on està el museu Miró, en pla o en terra inclinada. Com que el museu Miró està en una muntanya doncs és terra inclinada. També calia posar per on entra la llum ,de què està fet el museu Miró i moltes coses més.
Després, al final de la visita, vam anar a una caseta. Dins la caseta hi havia uns serveis on vam anar tota la classe. Quan tota la classe vam anar al servei, vam entrar a la caseta. Dins la caseta vam fer, en paper, una part del museu Miró. Quan tots els nens i nenes vam acabar els cubs de paper, vam fer tot el museu Miró. Però el cub del meu amic Emilio no va sortir perquè es va posar malalt i no el va poder acabar.
Ens vam tornar a l'escola a les 4 de la tarda per no arribar tard. A mi em va agradar molt la visita al museu Miró.
ADÉU. Fins un altre relablog!
 
AYNA SÁNCHEZ ALCALDE


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada