dijous, 12 de juny de 2014

AZUR I ASMAR


Hola, bastoners i bastoneres! Us diré com va anar la pel·lícula "Azur i Asmar" que vam anar a veure a l'auditori de la Torrassa.
La pel·lícula tracta de dos nois que es crien junts amb la mateixa dona, que es diu Dida.
Els nens es diuen Azur i Asmar. L'Azur és fill d'un noble i l' Asmar és fill de la mateixa Dida. L'Azur té els cabells rossos i l'Asmar negres. La Dida els explica una història sobre la Fada dels Djinns, però un dia el pare de l'Azur fa fora la Dida i l'Asmar.
Uns anys més tard, l'Azur va decidir rescatar a la Fada dels Djinns, que estava presonera a la Sala de la Llum, a un temple a l'altra punta del món. Durant el viatge va naufragar, però va aconseguir arribar al seu destí. Allà va fer-se passar per cec perquè en aquest país si tens els ulls blaus ets un ésser maleït. També va conèixer un home que es deia Gripoll i que el va ajudar en la recerca d'unes claus màgiques per alliberar la fada dels Djinns.
L'Azur es va trobar amb la Dida, que realment es deia Jenane i que vivia a un palau amb el seu fill. L'Asmar també volia rescatar a la Fada dels Djinns i tenia una clau màgica com les de l'Azur. Tots dos volien casar-se amb la Fada dels Djinns després de rescatar -la.
L'Azur va anar a la casa del savi Yadoa perquè l'aconsellès. Després va anar al palau de la princesa Chamsous Sabah, que li va explicar com superar algunes proves.
Al dia següent, l'Azur, l'Asmar i en Gripoll es van dirigir cap a la muntanya on es van trobar amb la primera prova: el Lleó Escarlata i l'Ocell de l'Arc de Sant Martí. Després de passar per la Gruta Negra i per un temple, fan servir les claus de les tres portes: la porta de la calor, la porta de la pudor i la porta del metall.
Finalment, aconsegueixen alliberar a la Fada dels Djinns, que es casa amb l'Azur. L'Asmar es casa amb la Fada dels Elfs, que és cosina de la dels Djinns.
Àdeu, bastoners i bastoneres!
Fins aviat!

Emilio
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada