divendres, 6 de juny de 2014

LA SETMANA DE LA SOLIDARITAT

Hola a tots i a totes.
El dilluns dia 7 d'abril vam començar la setmana de la solidaritat. Tot el cicle mitja es barrejar per tres grups el de les maquinetes,el dels llapis i el de les gomes. Ara us explicaré l'o que vam fer a cada continent. A l' Africa primer ens van posar a la pissarra elèctrica una imatge que sortia el continent Africa , Europa, Amèrica i Àsia , després ens van posar el mateix però en puzle ,ens van posar imatges de l'Àfrica de com són algunes escoles i van parlar aixo ,vam anar al parc de la torrassa a fer pati però primer abans de fer pati vam fer una dansa i després vam esmorzar i ens van donar coses per fer música i després de fer pati vam fer música , ens van ensenyar un lloc i van tornar a la classe, ens van ensenyar el lloc de yoté.
A l' Àsia ens tenien que treure les sabates i seure al terre, ens van ensenyar un vídeo del Nepal ,ens posaven de taula bancs,ens van donar unes fulles per escriure un desig moltes vegades vam fer tallers un era de henna que es per fer taus,descriure en Nepal,de jocs i de pintar mandales.
A l'Europa ens van ensenyar en la pissarra elèctrica coses sobre els nens i nenes que anaven a l'escola o no i van fer mini olimpíades.

ADEU
Paula Gordillo López
4tB Els castellers
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada