divendres, 6 de juny de 2014

LA PATRONA


Hola nens i nenes !!!

Divendres 9 de maig va ser la Patrona. Al matí vam deixar les flors blanques i l'Alba va portar un altre flor del mateix color però, no era una margarida .

Primer vam cantar a la classe la cançó de la Mare de Déu dels Desemparats i desprès vam anar a la cursa. Primer va córrer P3, desprès P4, P5, 1r, 2n, 3r, 4t, 5è, 6è. Al 4tb va guanyar la Ziara, la Juliette, l'Oriol i la Meritxell M. Quan va acabar la cursa de 4t la Meritxell M és va fer mal al turmell i la va substituir la Xinyi.
Al final van fer la final entre 3r i 4t. Va guanyar la nostra classe! Després vam anar al pati de l'altre edifici a beure aigua, estàvem molt cansats. Als 30 minuts van donar els diplomes de la cursa, després els diplomes del concurs de dibuix. L'Alessandro va dir "jo mai guanyaré” i van dir el seu nom.

Per la tarda, a les 15:00h, vam fer una activitat on fèiem un marc de cartolina a una foto que havíem portat de la nostra mare amb nosaltres. I vam posar un sentiment. Jo vaig posar felicitat :).

Quan tots van acabar, vam fer una rotllana ensenyant la foto i el sentiment que havíem escrit. Uns van posar amor, alegria, il·lusió.

A les 16:00h la Mónica va repartir les flors i vam anar a l'Església, i la Paula va llegir la pregària. Desprès vam cantar la cançó de la Mare Déu dels desemparats.

ADÉU i FINS UN ALTRE RELABLOGG.

Merytxell Cardona

4B Els castellers


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada